reklama
gastronomie
0:47
Restaurace, které nejvíc šidily. Projděte si nový přehled nejvyšších pokut od ČOI
On-line deník Aktuálně.cz získal přehled všech pokut dosahujících alespoň 30 tisíc korun, které loni uložila ČOI v oblasti veřejného stravování.
Foto: Past na turisty v Praze? Vyzkoušeli jsme restaurace, které dostaly nejvyšší pokutu
Prohlédnout si
10 fotografií
Podzimní Flora v Olomouci přilákala 26 tisíc návštěvníků. Hlásala návrat ke kořenům
V Olomouci v neděli skončila Mezinárodní přehlídka ovoce, zeleniny a školkařských výpěstků.
Restaurace, které nejvíc šidily. Projděte si přehled nejvyšších pokut od ČOI
Deník Aktuálně.cz získal přehled všech pokut dosahujících alespoň 25 000 korun, které loni uložila ČOI v oblasti veřejného stravování.
Foto: Vyzkoušeli jsme restaurace, které dělají ostudu Praze. Podívejte se, jak šidí turisty
Prohlédnout si
18 fotografií
Babiš chystá v Průhonicích další restauraci, chce michelinskou hvězdu
Podnik by měl být otevřen od podzimu příštího roku v rekonstruovaném bývalém hotelu Magnolia.
Stres a úzkost přebily slávu a úspěch. Tragédie šéfkuchaře ukazuje temnou stranu gastrobyznysu
Zemřel šéf nejlepší restaurace světa pouhé dva měsíce po velkém úspěchu kvůli psychickému vypětí a přepracování?
Místo zámku pivovar. Češi hledají nové turistické cíle
Hrady a zámky? Lidem už běžné prohlídky nestačí, hledají nové zážitky i vzdělání. V kurzu jsou teď například prohlídky pivovarů či návštěvy ekofarem.…
Nový minipivovar v Praze otevírá majitel pizzerií Coloseum
Minipivovary zažívají v Česku stále boom – jen loni jich přibylo asi padesát, v Praze mimo jiné Vinohradský pivovar.
Lokál míří mimo Prahu, Karpíšek chystá i zcela nový podnik
Úspěšná síť letos otevře restaurace v Plzni a Brně. Vlastní podniky rozvíjejí také pivovary Staropramen nebo Bernard.
Průzkum: Třetina firem daruje partnerům univerzální poukázky
Téměř desetina podniků dává vstupenky na kulturní či sportovní akce, čtyři procenta darují nějaký typ zážitku, gastronomického nebo adrenalinového.
Značka Paukert míří mimo Prahu. Natland chystá franšízy
Franšízový koncept na řetězec lahůdek a bister vzniká po dohodě s rodinou Paukertovou. Zkrachovalé pražské lahůdkářství Natland prodal za korunu,…
Pochoutky z Tyrol, slovenský kebab. Do ČR jdou nové značky
Podle odborníků z oboru je tuzemský trh téměř nasycen - Česko má mezi okolními zeměmi nejvíc restaurací, fastfoodů a barů na hlavu. Uspět tak může…
Startuje televize Mňam TV, láká na Itala Ridiho i na Rosáka
Televize o vaření chce ve střednědobém horizontu získat sledovanost až tři procenta.
Vládci české gastronomie. Deset osobností podle Ekonomu
Desítka restauratérů, kteří se zásadně zapsali do moderních dějin tuzemského pohostinství.
Čech pronikl mezi nejlepší cukráře světa. Sní o kavárně
"Je to jednoduché, stačí udělat něco navíc," říká Lukáš Skála o receptu na úspěch.
První Den českého piva podpoří přes 800 restaurací
Pivovarníci se inspirovali mimo jiné Svatomartinským vínem.
Plzeň čeká Festival polévky. Kuchaři navaří plné kotle
Unikátní projekt na závěr festivalu Živá ulice si bere inspiraci v polském Krakově
I vy budete brzy jíst hmyz. Pomůže to zachránit lidstvo
Červi v polévce, švábi v guláši? Je to jen psychický blok, říká expert David Švejnoha.
Francouzští kuchaři vaří místo delikates mražená jídla
Kvůli zvyšování nákladů na práci i růstu cen mnoho restaurací volí levnější varianty
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama