Domácí
Zahraničí
Sport
Video
Ekonomika
Klima
Názory
Kultura
Magazín
Žena
Auto
Pracovna
Bydlení
Speciály
Spolupráce
Na oslavě v Teplicích byl i policejní ředitel Husák, Hnilička se vzdá postu poslance
Nejnovější zprávy do e-mailu
Odhlásit se můžete kdykoliv.
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů naleznete
ZDE
.
Domácí
Zahraničí
Sport
Video
Speciály
26. 1.
Zora
reklama
Archiv:
gastronomie
Místo zámku pivovar. Češi hledají nové turistické cíle
Hrady a zámky? Lidem už běžné prohlídky nestačí, hledají nové zážitky i vzdělání. V kurzu jsou teď například prohlídky pivovarů či návštěvy ekofarem.…
Nový minipivovar v Praze otevírá majitel pizzerií Coloseum
Minipivovary zažívají v Česku stále boom – jen loni jich přibylo asi padesát, v Praze mimo jiné Vinohradský pivovar.
Lokál míří mimo Prahu, Karpíšek chystá i zcela nový podnik
Úspěšná síť letos otevře restaurace v Plzni a Brně. Vlastní podniky rozvíjejí také pivovary Staropramen nebo Bernard.
Průzkum: Třetina firem daruje partnerům univerzální poukázky
Téměř desetina podniků dává vstupenky na kulturní či sportovní akce, čtyři procenta darují nějaký typ zážitku, gastronomického nebo adrenalinového.
Značka Paukert míří mimo Prahu. Natland chystá franšízy
Franšízový koncept na řetězec lahůdek a bister vzniká po dohodě s rodinou Paukertovou. Zkrachovalé pražské lahůdkářství Natland prodal za korunu,…
Pochoutky z Tyrol, slovenský kebab. Do ČR jdou nové značky
Podle odborníků z oboru je tuzemský trh téměř nasycen - Česko má mezi okolními zeměmi nejvíc restaurací, fastfoodů a barů na hlavu. Uspět tak může…
Startuje televize Mňam TV, láká na Itala Ridiho i na Rosáka
Televize o vaření chce ve střednědobém horizontu získat sledovanost až tři procenta.
Vládci české gastronomie. Deset osobností podle Ekonomu
Desítka restauratérů, kteří se zásadně zapsali do moderních dějin tuzemského pohostinství.
Čech pronikl mezi nejlepší cukráře světa. Sní o kavárně
"Je to jednoduché, stačí udělat něco navíc," říká Lukáš Skála o receptu na úspěch.
První Den českého piva podpoří přes 800 restaurací
Pivovarníci se inspirovali mimo jiné Svatomartinským vínem.
Plzeň čeká Festival polévky. Kuchaři navaří plné kotle
Unikátní projekt na závěr festivalu Živá ulice si bere inspiraci v polském Krakově
I vy budete brzy jíst hmyz. Pomůže to zachránit lidstvo
Červi v polévce, švábi v guláši? Je to jen psychický blok, říká expert David Švejnoha.
Francouzští kuchaři vaří místo delikates mražená jídla
Kvůli zvyšování nákladů na práci i růstu cen mnoho restaurací volí levnější varianty
Začal Prague Food Festival
Prohlédnout si
33 fotografií
Coffeeshop se nevzdává, chce v Česku otevřít 60 kaváren
Jen v Praze by mělo do pěti let vyrůst 25 kaváren Cofeeshop Company
V zemi je kolem 50 pivoték, nabízejí až stovky speciálů
Obchody těží ze zájmu o regionální a méně dostupná piva domácích i zahraničích značek
Heineken jde na nádraží. První Lokál.ka je v Břeclavi
Pivovarnická skupina má zájem obsadit i další větší restaurační prostory
Foto: Návštěva obchodu, kde se zabíjí a jedí hadi
Prohlédnout si
22 fotografií
Prazdroj spouští síť restaurací Plznička. I s kulturou
Vedle piva a kuchyně mají restaurace nabídnout návštěvníkům také kulturu
Poprvé v historii. Dva čeští šéfkuchaři získali hvězdu
Poprvé v historii získali ocenění dva čeští šéfkuchaři, Roman Paulus a Oldřich Sahajdák
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
reklama
reklama