Hyundai i30 po modernizaci: Levná základní verze zůstává, jak si stojí proti Octavii?

Jan Matoušek Jan Matoušek
17. 4. 2020 6:02
S cenou od necelých 300 tisíc korun se Hyundai i30 dostalo mezi nejlevnější auta českého trhu. Stále však šlo o rodinný hatchback se všemi důležitými výbavovými prvky. A ačkoliv nošovický model nedávno podstoupil omlazovací kúru, o výhodný základní model nepřišel. Naopak nabídku korejského modelu poprvé doplnily i mild hybridní verze.
Foto: Hyundai

Provedení před modernizací

Hyundai ze skladových zásob nadále nabízí také Hyundai i30 před modernizací. U něj tak platí, že základní hatchback s benzinovou čtrnáctistovkou o výkonu 73 kW stojí akčních 299 990 korun. Kombi je ve stejné výbavě a se stejným motorem o 20 tisíc korun dražší, Fastback potom ve výbavě Trikolor s litrovým tříválcem o výkonu 88 kW začíná na 359 990 korunách.

Korejský výrobce nabízí hatchback i kombi ve čtyřech výbavách, Fastback potom ve třech. Všechny tři karosářské verze se navíc ještě dají koupit také v limitované verzi All Inclusive. Ta je rovněž dostupná už jen ze skladových zásob, nabízí ale větší množství výbavy (například navigace, diodová světla, dvouzónová klimatizace, sledování mrtvých úhlů) za zvýhodněnou cenu. Omezená je u ní také nabídka motorů na 1.4 T-GDI se 103 kW nebo 1.6 CRDi se 100 kW. Základní cena je 479 990 korun, Fastback je dražší o 10 a kombi o 20 tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy