Automobilky lákají k výhodné koupi SUV. Některé nabízejí pohon všech kol zdarma

Jan Matoušek Jan Matoušek
12. 6. 2019 6:02
Vozy segmentu SUV jsou nejen na českém, ale i evropském trhu v letošním roce nejprodávanější. Pohon všech kol však u těchto modelů, přestože se tváří dobrodružně, není pevnou součástí výbavy. I přesto jsme se na SUV s pohonem všech kol v této galerii zaměřili - někteří dovozci totiž aktuálně nabízejí čtyřkolku zdarma, jinde je k dispozici za zvýhodněnou cenu. Na nejzajímavější slevy se podívejte v přehledu. Nechybí ani hitparáda nejlevnějších SUV s pohonem všech kol.
Foto: Hyundai

Hyundai Kona - akční výbava Best of Style

Hyundai dlouhodobě sází na akční výbavy, které nabízí pro koncového zákazníka hodně výbavy za zajímavé peníze. Jinak tomu není ani u modelu Kona, který jako jeden z mála městských SUV nabízí i verzi s pohonem všech kol. Ten se nabízí v kombinaci s motorem 1.6 T-GDI o výkonu 130 kW a sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou.

Výbava Best of Style mimo jiné obsahuje vedení v jízdním pruhu, pomocníka na rozjezd do kopce i sjezd z kopce, manuální klimatizaci, rádio s pětipalcovým displejem, tempomat nebo 16palcová litá kola.

Včetně speciálního "prázdninového" bonusu ve výši 15 tisíc korun stojí takto vybavená Kona se čtyřkolkou 479 990 korun. To je oproti standardní výbavě Style zvýhodnění ve výši 90 tisíc korun. Nabídka však platí jen na skladová vozidla.

 

Právě se děje

Další zprávy