Automobilky lákají k výhodné koupi SUV. Některé nabízejí pohon všech kol zdarma

Jan Matoušek Jan Matoušek
12. 6. 2019 6:02
Vozy segmentu SUV jsou nejen na českém, ale i evropském trhu v letošním roce nejprodávanější. Pohon všech kol však u těchto modelů, přestože se tváří dobrodružně, není pevnou součástí výbavy. I přesto jsme se na SUV s pohonem všech kol v této galerii zaměřili - někteří dovozci totiž aktuálně nabízejí čtyřkolku zdarma, jinde je k dispozici za zvýhodněnou cenu. Na nejzajímavější slevy se podívejte v přehledu. Nechybí ani hitparáda nejlevnějších SUV s pohonem všech kol.
Foto: Hyundai

Hyundai Tucson - akční výbava Made in Czech

Loni omlazené Hyundai Tucson dostalo aktuálně zvýhodněnou výbavu Made in Czech. Ta se v kombinaci s pohonem obou náprav nabízí pouze s jedinou motorizací - benzinovou 1.6 T-GDI o výkonu 130 kW, u níž je možné volit mezi šestistupňovou manuální převodovkou nebo sedmistupňovým dvouspojkovým automatem.

Varianta Made in Czech je zajímavá především poměrem ceny a výbavy. V základu má totiž třeba osmipalcovou navigaci, dvouzónovou automatickou klimatizaci, pomocníka pro rozjezd do kopce i sjezd svahů, zadní parkovací senzory a kameru, vyhřívaná přední sedadla nebo 17palcová litá kola.

Hyundai si za tuto výbavu v kombinaci se zážehovým agregátem účtuje 629 990 korun, což je včetně 30tisícového "prázdninového" bonusu. Pokud zabrousíte do standardního ceníku, pak by podobně vybavená verze Trikolor s příplatky přišla na 724 990 korun. Za automat se u akční verze připlácí 40 tisíc korun.

 

Právě se děje

Další zprávy