Nejpopulárnější auta současnosti nemusí být drahá. Přehled nejlevnějších SUV na trhu

Jan Matoušek Jan Matoušek
22. 3. 2021 6:02
SUV jsou nejoblíbenější kategorií nových aut. A jejich počet neroste jen směrem nahoru k dražším modelům, ale také směrem dolů. Příkladem může být na začátku března představený Hyundai Bayon, jehož cena začíná pod 350 tisíci korunami. V galerii se pak můžete podívat na přehled nejlevnějších nových SUV s cenovkou pod 400 tisíc korun.
Foto: Citroën

Citroën C3 Aircross - 359 900 Kč

Omlazený Citroën C3 Aircross dorazil na český trh, a to za minimálně zajímavých cenových podmínek. Základní model totiž po akční slevě stojí od 359 900 korun. Za tuto sumu má francouzský vůz, po modernizaci především s novou přední částí, pod kapotou přeplňovaný tříválec 1.2 PureTech o výkonu 81 kW s manuální šestistupňovou převodovkou a pohonem předních kol.

Základní výbava Live obsahuje varování před opuštěním jízdního pruhu, čtení dopravních značek s rychlostním omezením, tempomat, elektrická přední okna, rádio nebo diodová přední světla. Klimatizace je ale dostupná až u vyšších výbavových stupňů.

Také pod 400 tisíc korun: Stanovenou hranici 400 tisíc korun nepřekročí C3 Aircross ani ve druhé výbavě Feel se stejným tříválcem pod kapotou (394 900 Kč). V tu chvíli dostanete manuální klimatizaci i rádio s dotykovou obrazovkou.

 

Právě se děje

Další zprávy