reklama
restaurace
Ambiciózní Kuchyň dojela na aroganci, píše majitel. Už toho lituje, míní šéf Ambiente
Z Hradčan zmizel život. Nebylo pro koho vařit, z čeho platit provoz, mzdy a nájemné, uvedl zakladatel Ambiente. Jeho společník však kritizuje provoz.
Čtvrtina z nás nepřežije, varují minipivovary. Nejsmutnější bude nucené vylévání piva
Minipivovary se v posledních letech v Česku těší velké popularitě. Kvůli nouzovému stavu teď ale nad existencí až čtvrtiny z nich visí otazník.
Menu pro školáky, dovážky domů. Restaurace v Česku statečně bojují o nouzové přežití
Příštích 30 dní bude pro restaurace krizových. Čekají je provozní omezení, mnozí zákazníci navíc zůstávají kvůli koronaviru raději doma.
V Česku začal ve 14:00 platit nouzový stav kvůli obavám ze šíření koronaviru
Důvodem je ohrožení zdraví obyvatel.
Zašpiněná fritéza jako standard. Každá šestá restaurace smaží na přepáleném oleji
Vyplývá to z průzkumu Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI), která v 82 restauracích prověřila 98 vzorků.
Kavárna, bufet a nákupy v jednom. Globus testuje nové městské prodejny pro mladé
Prohlédnout si
27 fotografií
Svalovci jdou opět na radnici. Tentokrát se oblékneme tak, aby se nás nebáli, říkají
Skupina podporuje rozpad koalice v Praze 1. Vadí jim plánované omezení otevírací doby restauračních předzahrádek.
Účty nerozpočítáváme, musíte zaplatit dohromady. V Česku se rozmáhá nezákonný nešvar
Jeden stůl, jeden účet. Některé restaurace v Česku odmítají hostům rozpočítat útratu u jednoho stolu, je to pro ně práce navíc. Mají na to však právo?
Babišova luxusní restaurace ve Francii zavřela. Podnik byl pět let v minusu
Počátkem letošního roku přišel podnik o jednu ze dvou michelinských hvězd, které oceňují úroveň podniku.
Počet restaurací v Česku roste. Navzdory EET, nedostatku číšníků i zákazu kouření
V roce 2016 bylo založeno v Česku 2471 restaurací. Je to dosud nejvíce. V roce 2017 jich vzniklo 2050 a loni 1613.
Romský sbor Kelarové neobsloužili v Potrefené huse. Chyba vedoucího, říká Staropramen
Management říká, že v restauraci jsou všichni hosté vždy vítáni a nezáleží na národnosti, věkové kategorii, barvě pleti ani náboženství.
1:07
Oslizlý pahýl, co se při pití rozmáčí. Otestovali jsme nová papírová brčka McDonald's
Redakce Aktuálně.cz otestovala, jak jsou obě brčka, tedy plastová a nová papírová, příjemná a jak dobře z nich jde pít. Podívejte se na výsledek.
Jamiemu Oliverovi se v podnikání nedaří. Jeho restaurace přešly pod nucenou správu
Většina z 25 dotčených restaurací patří do Oliverovy skupiny italských podniků, kterou Brit provozoval od roku 2008.
V Praze vyroste další tržiště pro labužníky. Slibuje jezírko i piva z mikropivovarů
Manifesto Market z pražské Florence dostane sourozence. Na další dočasné gastro tržiště složené z kontejnerů se mohou těšit obyvatelé Smíchova.
2:27
Mozeček a prdelačka jsou trendy. Mladí Češi už opět rozumí masu, říká mistr řezník
Znalec masa, pražský mistr řezník Jiří Michal v rozhovoru popsal, jak vztah mají Češi k masu a jak jejich chutě mění současná aféra s hovězím.
Minimálně tři restaurace lhaly o hovězím. Desítkám chyběly doklady, zjistila inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce pokračuje v kontrolách původu masa.
Z polského masa steak neuděláte, říká restaurace. Po ministrovi chce jména podvodníků
Podle restauratérů se kvalitní steak z polského masa připravit nedá, maso má jinou strukturu, použitelné je podle nich především do gulášů.
1:30
Letiště Praha chce víc peněz od Evropanů. Otevřelo pro ně novou obchodní zónu
Letiště Václava Havla otevřelo novou komerční zónu v Terminálu 2. Chce získat více peněz od turistů cestujících v rámci schengenského prostoru.
Tady radši nejezte. Inspektoři zveřejnili podniky, které používaly přepálený olej
Čtvrtina ze 77 restaurací a rychlých občerstvení zkontrolovaných potravinářskou inspekcí používala přepálený fritovací olej nevhodný ke konzumaci.
Průměrný oběd v restauraci vyjde na 106 korun. Za rok zdražil o pět procent
Polední menu v restauracích v Česku v letošním roce opět zdražila. Jejich průměrná cena se zvýšila na 106 korun, loni to bylo 100,8 koruny
Předchozí
7
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama