Výstava Bydlení 2012: Od hypoték k projektům novostaveb

td
20. 1. 2012 9:10
Již v únoru do Holešovic zavítá jedna z největších výstav zabývajících se bydlením
Foto: Veronika Skálová

Již za necelý měsíc zavítá do pražských Holešovic jedna z největších výstav týkajících se stavby a vybavení domů a bytů. Výstava bydlení 2012 se během uplynulých 17 let stala již tradicí, její osmnáctý ročník bude zahájen 16. ůnora 2012. Představí se zde realitní kanceláře, developeři, ale i zástupci jednotlivých stavebních firem. Tato událost je určena zejména pro ty, kteří v blízké době plánují koupi nebo stavbu domu a potřebují radu odborníků, nebo hledají jen inspiraci.

Rozsáhlá expozice seznámí návštěvníky s aktuální situací na trhu s bydlením a novými možnostmi, které se objevily na poli stavitelství, nebo obchodu s realitami. Během tří únorových dní proběhnou prezentace nejrůznějších projektů, ať už rodinných domů, nebo developerských zakázek. Výstava Bydlení 2012 pomůže i těm, kteří se poohlížejí po vhodném pozemku pro zástavbu, nebo naopak hodlají pouze zdokonalit svůj stávající domov. Výstava totiž obsáhne i problematiku rekonstrukcí či nástaveb.

Unikátní akce nabízí rady odborníků i z oboru finančnictví, pokud si tedy nejste jistí, jak získat co nejvýhodnější hypotéku, určitě si nezapomeňte do kalendáře zapsat termín výstavy Bydlení, tedy 16. - 19. února 2012 na pražském výstavišti Holešovice. Prodejní výstava je alternativou k internetovému prodeji, při kterém často chybí konkrétní informace o daném produktu či službě. Výhoda výstavy tkví v tom, že vše lze na místě prodiskutovat s profesionály v oboru.

 

Právě se děje

Další zprávy