Navštivte litoměřickou výstavu Můj dům, můj hrad

Andrea Berniová
30. 3. 2012 5:21
Už dvacátý ročník výstavy nabídne mnoho produktů týkajících se stavby, zahrady a interiéru
Foto: Vojtěch Marek

Výstava Můj dům, můj hrad se koná na Výstavišti Zahrady Čech v Litoměřicích. Už 20. ročník této stavební výstavy a výstavy o bydlení se bude konat od středy 4. dubna do neděle 8. dubna. Od středy do soboty je výstava otevřena od 9 do 18 hodin, v neděli pak od 9 do 17 hodin. 

Výstava se zaměřuje na stavební materiály a také na úsporu energie, ať už jde o zateplování objektů, izolační materiály, větrací a topné systémy nebo výměnu oken. Základní vstupné bude stát 60 korun, důchodci a studenti zaplatí 40 korun, děti pak 20.

Bude na co koukat

Výstava nabídne široký sortiment, například podlahy, okna a dveře, kuchyně, komínové systémy, krby a krbová kamna, zdící materiály, sádrokartony, garážová vrata, stavební stroje, tepelná čerpadla, dřevostavby, rodinné domy, různé střešní krytiny a také okapy, systémy vytápění, ekologické kotle, úsporné ekologické systémy a nízkoenergetické domy.

Ani zahrádkáři nepřijdou zkrátka, pro ně tu bude zahradní technika, bazény nebo zahradní nábytek. Výstava vás nezklame, ani pokud se zajímáte spíš o interiér: nabídne nábytek a bytové doplňky, obrazy, sklo a vitráže a mnoho dalšího.

Čeká vás i doprovodný program

Návštěvníci nebudou ochuzeni ani o hudební program a soutěžní přehlídku stavebních řemesel SUSO, která se koná už od roku 1996. Soutěžní družstva žáků druhých ročníků různých odborných středních škol a učilišť při ní předvedou své dovednosti, a to na konkrétním zadání. Zároveň s touto výstavou probíhá ještě Tržnice Zahrady Čech, která je určena zahrádkářům, kutilům a všem milovníkům přírody.


 

 

Právě se děje

Další zprávy