Forza 7 bude závodní simulátor v superrozlišení 4K. Hrači nabídne 700 aut. Co umí jiné hry?

Jan Markovič Jan Markovič
19. 6. 2017 15:47
Závodní hra pro konzole Xbox a stolní počítače Forza 7 slibuje skvělou grafiku v jemném rozlišení 4K, obrovský výběr vozů, prostředí a tratí. Na trh ovšem přijde až na začátku října. V grafice si můžete prohlédnout první snímky z chystaného titulu a podívat se na ostatní hry, které už vyšly. Ty by vám totiž zatím mohly zkrátit čekání na nové závodnické zážitky ve virtuální realitě.
Foto: Microsoft

Forza Horizon

Pokud si chcete zkrátit čekání a zároveň si užít trochu divočejší závodění v takzvaném sandboxovém prostředí (hráč může jezdit volně po krajině a přijímat nejrůznější výzvy a úkoly), stojí za to si vyzkoušet sérii her Forza Horizon.

Foto: Microsoft

První díl se odehrává v prostředí připomínajícím americký stát Colorado s lesy, kopci, horami a městy. Centrum závodů je na slavnosti uprostřed mapy, kde má hráč svou garáž. K dispozici jsou desítky aut a lze je různě upravovat.

Foto: Microsoft

Forza Horizon 2 probíhá na Azurovém pobřeží ve Francii. Výběr aut je opět bohatý a podobně jako v prvním díle je možné i lovit stará historická auta ze stodol různě rozesetých po mapě. Ty se posléze opraví a přidají do hráčovi sbírky.

Foto: Microsoft

Ve třetím dílu, který vyšel loni v září a už si jej lze zahrát pouze na Xboxu One, se přesouváme do Austrálie. To mimo jiné znamená nutnost jezdit vlevo. Nabídka závodů je ale ještě širší, velký důraz se klade na off-roadové okruhy.

 

Právě se děje

Další zprávy