reklama
chléb
Pečivo zlevňuje, náklady rostou. Kolik pekáren skončí?
Kvůli dopékaným polotovarům a tlaku supermarketů klesl pekařům odbyt o pětinu
Korýš a měkkýš na etiketě chleba? Omyl, říká pekař
Chléb z Alberta byl v pořádku, i když podle nálepky mohl obsahovat stopy ryb či celeru
Konec plýtvání. Firma má chléb, co měsíce neplesniví
Díky nové technologii má pečivo vydržet až 60 dní
Domácí pekárna: čerstvý, teplý chléb, kdykoli máte chuť
Připravte si vlastní chléb podle vašich představ. Domácí pekárna vám s tím pomůže
Jak se liší rozpékané pečivo? Zástupce pekařů odpovídal
Ptejte se viceprezidenta Potravinářské komory za pekařský obor Stanislava Musila
Obchodům vládne zmražené pečivo, čerstvého je málo
V obchodech zůstaly čerstvé jenom rohlíky a chleba, zbytek je rozpečený
Odteď dva nové druhy pečiva: Čerstvé a dopékané
Rozpékané nebo dopékané výrobky nabízí hlavně velké obchodní řetězce
Upečte si chleba sami díky domácí pekárně
Nemusíte se spokojit jen s pečivem, které koupíte v obchodě
Vaječná jízda pokračuje: Teď podraží i pečivo
Svaz pekařů: Malým provozům hrozí likvidace, obáváme se unifikace pečiva
Vůně čerstvého chleba každé ráno? S domácí pekárnou ano
Domácí pekárna pomůže nejen s pečivem, ale i domácím džemem nebo jogurtem
Místo pěti rohlíků můžeme jen čtyři. Pečivo zdražilo
Pekaře stojí více topení v pecích, rozvoz zboží a hlavně mouka
Objev: Už před 30 000 lety jedli lidé chléb, i u nás
Tým italských expertů prý našel zbytky kromě jiných zemí i v České republice
Chléb upadl v nemilost. Sníme ho o 30 kg míň než předci
Cena zůstává stejná jako před deseti lety, ale Češi stejně utíkají k jinému pečivu
Jak se peče chleba ve velkém
Prohlédnout si
16 fotografií
Tři hodiny a dost. Pekaři změnili u chleba vše: i chuť
Chleba už se peče jinak než před desítkami let. Pekaři tvrdí, že jde o logický vývoj
Italové bojkotují vysoké ceny, dnes nekupují chleba
Údajně se zapojí až dvě třetiny Italů
Kroměřížská pekárna zapekla do chleba myš
V pekárně inspekce objevila špínu
Obilí letí vzhůru. Chléb má stát 25 korun, tvrdí pekaři
Cena pečiva se podle pekařů zvedne až o čtvrtinu
Farmáři: Obilí bude málo, chleba zdraží
Praha - V Česku se letos sklidí méně obilí než loni a standardní kvalitu bude mít kvůli nepřízni počasí při žních nejvýše polovina z celkové produkce.
Pečivo výrazně podraží, kvůli nákladům
Praha - Až o čtvrtinu by mohly vzrůst v průběhu následujících dvou měsíců v ČR spotřebitelské ceny chleba, pečiva a dalších pekárenských výrobků.
Předchozí
2
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama