Foto: První loď s vlastním pivovarem otevírá. Kdo vypije příliš Titaniků, půjde ke dnu

Vstupte spolu s námi do lodního pivovaru a restaurace v jednom.
Žádná Alžběta, Cecilka nebo Prokop, ale pěkně nekomplikovaně loď Pivovar.
S konceptem i penězi přišel podnikatel Vojtěch Ryvola.
K sobě přivábil i sládka Tomáše Tuchyňu a šéfkuchaře Lukáše Nechybu a jejich tým.
Původně chtěli lodní minipivovar s restaurací otevřít už na podzim, ale práce na lodi byly komplikovanější a nákladnější, než Ryvola původně předpokládal. Zobrazit 27 fotografií
Foto: Jakub Plíhal
Jakub Plíhal Jakub Plíhal
8. 3. 2017 18:33
Češi už nevaří pivo jen na souši, ale i na vodě. Celorepublikově první restauraci s vlastním pivovarem přímo v útrobách lodi otevírá podnikatel Vojtěch Ryvola na nábřeží v centru Prahy. Do přestavby z původně diskotékové lodi investoval skoro padesát milionů, přesto věří, že se mu peníze vrátí. "Každý den tu projde dva a půl tisíce turistů," naznačuje, kam míří své hlavní podnikatelské naděje. Od podzimu pak nabídne i nejsilnější pivo v Česku, 34stupňový Titanic. Pro vstup do fotogalerie klikněte na úvodní fotku.
 

Právě se děje

Další zprávy