Ekologie a atraktivní lokalita lákají do bytů V Čeňku

td
31. 1. 2012 8:39
Nízkoenergetické byty se zajímavým designem lze předělat na pasivní, na zájemce o bydlení V Čeňku navíc čeká sleva
Zdroj: http://www.sekyragroup.cz/cz
Zdroj: http://www.sekyragroup.cz/cz | Foto: Sekyra Group

Čím dál více developerských projektů se začíná zaměřovat na splnění ekologických specifik pasivních staveb, zájem o ekologické domy totiž neustále roste. Mezi takové projekty patří i rezidence Dolní Počernice, která pochází od společnosti Sekyra Group. Právě tato společnost zařadila ekologické stavitelství do svých stanov a je zakládajícím partnerem neziskové organizace České rady pro šetrné budovy (Czech Green Building Council).

Pro výstavbu první etapy obytného souboru V Čeňku vybrala developerská společnost Sekyra Group lokalitu Prahy 9. Vyniká dobrou dopravní dostupností, a to jak autem z městského okruhu, tak i veřejnou dopravou. Stanice metra Černý most se nachází pouhých deset minut cesty, poblíž bytových domů lze navštívit park a golfové hřiště. Celý bytový komplex se skládá z šesti domů s celkovým počtem 60 bytů. Každý objekt se chlubí vlastní zahradou, na dvojici domů potom připadá jedna velká podzemní garáž.

Momentálně jsou dostupné byty o dispozici 1+kk, ovšem s rozdílnou obytnou plochou. Projekt V Čeňku upřednostňuje otevřený prostor bytů, který si majitelé mohou upravit podle sebe. Nízkoenergetický charakter budov umožňuje nezanedbatelné úspory za energie, po dohodě se zájemci se nabízí možnost přestavby vyhovující pasivním standardům energetické náročnosti. Nové byty jsou vybaveny okny zasklenými trojsklem a nabízí řízenou výměnu vzduchu.

Pro prvních 15 kupujících chystá Sekyra Group atraktivní slevu.


 

Právě se děje

Další zprávy