Brněnský veletrh nábytku a designu Mobitex se blíží

Andrea Berniová
19. 4. 2012 11:52
Nabídne různé druhy nábytku, ale i doplňky a také materiál pro výrobu nábytku
FIRMA:  Situs PRODUKT: stůl CETUS Stůl CETUS je z masivního ořechu upraveného voskem a židle z masivního dřeva s povrchovou úpravou přírodním voskem, ve třech variantách nerezových podnoží.
FIRMA:  Situs PRODUKT: stůl CETUS Stůl CETUS je z masivního ořechu upraveného voskem a židle z masivního dřeva s povrchovou úpravou přírodním voskem, ve třech variantách nerezových podnoží. | Foto: ABF

Brno - Navštivte brněnský Mobitex - mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu, který najdete na brněnském výstavišti. Koná se od úterý 24. dubna do soboty 28. dubna. Otevřen bude od 9 do 18 hodin, v sobotu ale jen do 17 hodin. Základní vstupné je 160 korun, snížené pak 130 korun. Veletrh představuje ty nejnovější trendy ve vybavení interiéru a také doplňky. Je alternativou nabídky obchodních řetězců s nábytkem. Na veletrhu se pravidelně prezentují přední výrobci a dodavatelé nábytku a bytového vybavení.

Nábytek, záclony i zrcadla

A co vám veletrh nabídne? Z nábytku to bude ten zahradní, také nábytek do ložnic (i matrace a rošty), nábytek do obývacích pokojů, kuchyní i dětských pokojů, ale také nábytek do hotelů a restaurací, do škol, kanceláří a pracoven. Nebude chybět ani čalouněný a ratanový nábytek. Na své si přijdou i milovníci doplňků do interiéru. Najdou zde zrcadla, obrazy, sochy i plastiky, také sklo, keramiku a porcelán, ale i bižuterii. Nebude chybět ani bytový textil: záclony, ložní prádlo, ručníky a další.

Vyrábíte nábytek?

Pokud se zabýváte výrobou nábytku, mohl by vás veletrh také zajímat. Nabídne totiž materiály pro výrobu rovného a ohýbaného nábytku (například laminové, dřevotřískové i lepené desky, ale také dřevěný masiv a lišty), materiály pro výrobu čalouněného nábytku, ale i nábytkové kování, nábytkové sklo a další.

Grand prix Mobitex

V rámci veletrhu se každý rok koná soutěž s názvem Grand prix Mobitex. Během prvního dne veletrhu vybírá porota ty nejlepší práce z vystavených výrobků a návrhů. Ocenění se udílí v kategoriích „progresivní design" a „progresivní technologie". Zadáním letošní soutěže bylo motto „příroda jako zdroj inspirace".

 

 

Právě se děje

Další zprávy