Nejlevnější kombi v Česku už neobjednáte, Logan MCV končí. Rodinný ideál tak zdražuje

Jan Matoušek Jan Matoušek
7. 10. 2020 6:02
Dacia na konci září odhalila novou generaci modelů Sandero a Logan, v nabídce ale bude chybět jedna z dříve neodmyslitelných karoserií. Kombi Logan MCV totiž nástupce nedostane. Nejlevnější model své kategorie v Česku tak pomalu končí, ani stávající provedení už navíc nejde objednat - doprodávají se jen skladové zásoby. Podívejte se, jaká nejlevnější kombi můžete na českém trhu aktuálně pořídit.
Foto: Renault

Renault Mégane Grandtour - 419 900 korun

Renault Mégane Grandtour je dalším zástupcem v tomto žebříčku, kterého lze pořídit už jen ze skladových zásob. Řeč je pochopitelně o variantě před nedávno na trh uvedenou modernizací (více o ní zde). Znamená to tedy, že ceníkově startuje kombi se zavazadelníkem o objemu 521 až 1504 litrů na akčních 419 900 korunách.

Budeme-li se však držet ceníku, přičemž dostupnost skladových zásob může být omezená, pak je za tuto sumu možné dostat výbavu Life v kombinaci s benzinovým přeplňovaným čtyřválcem 1.3 TCe o výkonu 85 kW s manuální šestistupňovou převodovkou. Z výbavy lze vypíchnout manuální klimatizaci, rádio s 4,2palcovým displejem nebo třeba tempomat.

 

Právě se děje

Další zprávy