Nejlevnější kombi v Česku už neobjednáte, Logan MCV končí. Rodinný ideál tak zdražuje

Jan Matoušek Jan Matoušek
7. 10. 2020 6:02
Dacia na konci září odhalila novou generaci modelů Sandero a Logan, v nabídce ale bude chybět jedna z dříve neodmyslitelných karoserií. Kombi Logan MCV totiž nástupce nedostane. Nejlevnější model své kategorie v Česku tak pomalu končí, ani stávající provedení už navíc nejde objednat - doprodávají se jen skladové zásoby. Podívejte se, jaká nejlevnější kombi můžete na českém trhu aktuálně pořídit.
Foto: Peugeot

Peugeot 308 SW - 410 000 korun

Peugeot 308 SW nedávno podstoupil poslední lehkou modernizaci před příchodem nástupce. Ta měnila kosmetické designové či výbavové detaily, nikoliv však dostupnost vozu. Francouzský model se zavazadlovým prostorem o objemu 610 až 1660 litrů se totiž stále drží mezi nejdostupnějšími kombi na trhu. A to s akční cenou 410 000 korun.

Za tuto částku je dostupná základní výbava Active v kombinaci s přeplňovaným benzinovým tříválcem 1.2 PureTech o výkonu 81 kW a s manuální šestistupňovou převodovkou. Zájemce o vůz se i v této cenové hladině může těšit na dvouzónovou automatickou klimatizaci, rádio s 9,7palcovým displejem, digitální budíky, zadní parkovací senzory, automatické stěrače, tempomat nebo 16palcová litá kola.

 

Právě se děje

Další zprávy