Nejlevnější kombi v Česku už neobjednáte, Logan MCV končí. Rodinný ideál tak zdražuje

Jan Matoušek Jan Matoušek
7. 10. 2020 6:02
Dacia na konci září odhalila novou generaci modelů Sandero a Logan, v nabídce ale bude chybět jedna z dříve neodmyslitelných karoserií. Kombi Logan MCV totiž nástupce nedostane. Nejlevnější model své kategorie v Česku tak pomalu končí, ani stávající provedení už navíc nejde objednat - doprodávají se jen skladové zásoby. Podívejte se, jaká nejlevnější kombi můžete na českém trhu aktuálně pořídit.
Foto: Hyundai

Hyundai i30 Kombi - 319 990 korun

Hyundai i30 Kombi se už nabízí ve variantě po modernizaci (jak se vyrábí, najdete zde), která s novou patnáctistovkou o výkonu 81 kW stojí ve slevě minimálně 354 990 korun. I tak by se tedy nošovický model dostal do žebříčku nejdostupnějších modelů. Přesto se ze skladových zásob stále doprodává model před modernizací, který je ještě levnější a stojí od akčních 319 990 korun. Kufr má objem 602 až 1650 litrů.

Pod kapotou je za nejmenší peníze atmosférická čtrnáctistovka s výkonem 73 kW a manuální šestistupňovou převodovkou. Výbava Start pak obsahuje třeba udržování jízdního pruhu, nouzové brzdění, manuální klimatizaci, rádio nebo tempomat.

 

Právě se děje

Další zprávy