Řídili jsme novou Audi A6. Ujíždí na vlně dotykových obrazovek a naučila se i zatáčet

Petr Šikl
29. 5. 2018 14:47
U automobilů vyšší střední třídy není možné nechat nic náhodě. Kritéria výběru jsou velmi přísná a sebemenší zaváhání vede k propadům prodejů. To si nemůže žádná automobilka dovolit a lidé od čtyř kruhů otočili kormidlem do budoucnosti. Kromě tradičně výtečného interiéru naučili novou A6 zatáčet a dopřáli ji nejmodernější palubní techniku. Klikněte a dozvíte se víc.

Detaily

Displeje vynikají rozsáhlými možnostmi přizpůsobení, jejich obsah lze individualizovat stejně jednoduše jako u chytrého telefonu. Nastavovat lze různé zkratky, přetahovat dlaždice a měnit strukturu jednotlivých menu.

Použité materiály v interiéru potěší svou kvalitou a zpracováním, v tomhle německá automobilka nikdy nezklame. Pestrost různých kombinací je obdivuhodná. Zákazník je pánem a kabinu si může díky rozmatiné příplatkové výbavě a bohatým možnostem individualizace, přizpůsobit k obrazu svému. Můžete mít mimo jiné devatenáct reproduktorů s 3D zvukem, různé kombinace dekorů a potahových látek nebo audiosoustavu o výkonu 1 380 W.

 

Právě se děje

Další zprávy