Renault nabízí zimní servis a slevy

Adam Fiala
14. 10. 2011 7:26
Nabídka automobilky značky Renault a Dacia prochází v říjnu slevami
Foto: Renault

Uvažujete-li o koupi nového auta, stojí za to nahlédnout do vozové nabídky automobilky Renault. V říjnu přichází na trh s novým modelem Latitude, který nabízí ve trojím provedení. Expression pořídíte od 499 900 korun, přičemž tato verze zahrnuje celkovou bezpečnostní výbavu, tempomat, parkovacího asistenta, hliníková kola a dvouzonovou klimatizaci. Středně drahá je verze Privilege, a to od 609 900 korun s integrovaným navigačním systémem, Bi-xenonovými světlomety, automatickou klimatizací a audiosystémem Arkamys. V nejvyšší cenové hladině se pohybuje verze Initiale, která nabídne motor 2,0 dCi 175 k s automatickou převodovkou. Pořizovací cena začíná na 749 900 korunách. Připlatíte-li si, můžete pod kapotou mít výkonnější motor 3,0 V6 dCi 177kW/235. Základní verze ale nabízí kožené čalounění, metalízu, navigační systém, audiosystém BOSE a hliníková kola. Dále se objevuje nový Master Combi a nabídku uzavírá Master Bus, který se svými sedmnácti místy vyžaduje speciální řidičské povolení.

Staré za dobré ceny

Bohatý výběr je i mezi stávajícími modely, které se prodávají se slevou, a další finanční zvýhodnění můžete získat, když si pořídíte s pomocí značkového financování Renault Finance v případě vozů Renault, či Dacia Finance u vozů značky Dacia.  Nové Kangaroo Generace 2011 nabízí slevu 50 tisíc korun na všechny verze, Thalie disponuje slevou 40 tisíc korun, Twingo a Mégane Coupé si počítají o 35 tisíc méně, Clio Storia spolu s Clio Grandtour odečítají 20 tisíc korun, 15 tisíc pak slevují u Clia.

Zimní servis

Sedmnáctého října startuje Zimní servisní akce, která potrvá do poloviny prosince. Majitelé automobilů značky Renault a Dacia a těch, které spadají pod program Servis 5+, se dočkají speciální nabídky v servisech. Po provedení zimní kontroly za akční cenu obdrží zákazník buď poukaz na slevu 4 500 korun, nebo 2 000 korun. Záleží, jestli spadáte pod první skupinu majitelů vozu Renault a Dacia, nebo do druhé. V servisu pak seženete také zimní pneumatiky a kompletní sady kol s plechovými i hliníkovými disky za zvýhodněné ceny.

 

Právě se děje

Další zprávy