Dostupné auto pro opravdu velké rodiny. Hyundai Staria chce porazit i VW Multivan

Jan Matoušek Jan Matoušek
4. 2. 2022 6:02
Osobní dodávky pomalu nahradily klasická MPV, tedy víceúčelové vozy. Výraznou tváří této kategorie je Volkswagen Multivan, který nedávno přijel v nové, již sedmé generaci. Vyrovnat se mu chce nejeden konkurent, nově se o to snaží korejské Hyundai. Jeho model Staria zaujme na první pohled vnějším designem a naláká i cenou. V galerii najdete nejen rozbor ceníku, ale třeba i porovnání s Multivanem.
Foto: Hyundai

Hyundai Staria Style - od 1 099 990 Kč

Za dalších padesát tisíc korun navíc je dostupná výbava Style. Ta za ně přináší navíc varování před čelní srážkou při odbočení vlevo, parkovací senzory vpředu, posuvná zadní okna ve druhé řadě namísto vyklápěcích, elektrické ovládání bočních posuvných dveří i víka kufru a 18palcová litá kola.

Zároveň se v ceníku této výbavy objevuje více příplatků. Metalíza stojí obligátních 24 900 korun, ovšem za 40 tisíc korun může mít MPV elektricky posuvné dvoudílné panoramatické střešní okno a za 60 tisíc též paket Premium. Ten obsahuje 360stupňový kamerový systém, kamerové sledování mrtvého úhlu, možnost videokomunikace s cestujícími vzadu, ventilovaná přední sedadla a kožené čalounění.

 

Právě se děje

Další zprávy