Dostupné auto pro opravdu velké rodiny. Hyundai Staria chce porazit i VW Multivan

Jan Matoušek Jan Matoušek
4. 2. 2022 6:02
Osobní dodávky pomalu nahradily klasická MPV, tedy víceúčelové vozy. Výraznou tváří této kategorie je Volkswagen Multivan, který nedávno přijel v nové, již sedmé generaci. Vyrovnat se mu chce nejeden konkurent, nově se o to snaží korejské Hyundai. Jeho model Staria zaujme na první pohled vnějším designem a naláká i cenou. V galerii najdete nejen rozbor ceníku, ale třeba i porovnání s Multivanem.
Foto: Hyundai

Hyundai Staria Smart - od 1 049 990 Kč

Druhá výbava Smart už překračuje hranici milionu korun, otevírá ale také cestu k automatické převodovce a pohonu všech kol. Čtyřkolka však stojí minimálně 1 149 990 korun.

Výbava každopádně za 150 tisíc korun navíc obsahuje nejen přední diodovou světelnou lištu, ale také diodová přední světla a kombinovaná diodová zadní světla. Dále nebudou chybět sledování slepého úhlu, 10,25palcová navigace, automatická klimatizace s výdechy pro druhou a třetí řadu, bezdrátové nabíjení chytrých telefonů, vyhřívání předních sedadel a koženého volantu, elektrické ovládání sedadla řidiče, pro automatickou převodovku adaptivní tempomat nebo bezklíčkové startování a odemykání. 17palcová kola jsou u této výbavy už litá.

Vedle metalízy je možné u této verze také připlatit si 10 tisíc korun za 18palcová litá kola.

 

Právě se děje

Další zprávy