Ekonomika,
SZPI
23. 1. 2017 6:38
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla za poslední tři měsíce nedostatky v téměř padesáti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny. Do přehledu se dostanete kliknutím na úvodní fotku.
Krušovická country pivnice, Brněnská, Prostějov
Provozovatel: Marek Stuchlík
Zjištěné skutečnosti:
- Výskyt plísní na stěnách.
- Výskyt plísní na stropě.
- Výrazně zanedbaný úklid.
- Výrazné znečištění všech prostor.
- Nečistoty na podlaze.
- Nečistoty na regálech či zařízeních.
- Velikost či uspořádání prostor pro výrobu potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi.
Uzavřena pouze část provozovny – prostory skladu sudového piva
Datum uzavření: 18. 1. 2017
Datum uvolnění zákazu: 20. 1. 2017