Ekonomika,
SZPI
23. 1. 2017 6:38
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla za poslední tři měsíce nedostatky v téměř padesáti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny. Do přehledu se dostanete kliknutím na úvodní fotku.
U českého lva, 5. května, Mnichovo Hradiště – Veselá
Provozovatel: Pavel Záhora
Zjištěné skutečnosti:
- Výskyt myšího trusu.
- Špatné hygienické podmínky na toaletách.
- Výskyt plísní na provozovně.
- Výskyt plísní na stěnách.
- Výrazně zanedbaný úklid.
- Výrazné znečištění všech prostor.
- Nečistoty na stěnách.
- Nečistoty na podlaze.
- Poškození stěn.
- Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor.
Datum uzavření: 12. 1. 2017