Centrum Holdings spustilo slevový server Amplion.cz

Veronika Skálová Veronika Skálová
2. 3. 2011 15:25
Do konce roku má být server mezi pěti největšími
Domovská stránka www.amplion.cz
Domovská stránka www.amplion.cz | Foto: Veronika Skálová, Centrum Holdings

Praha - Internetový trh se slevami ve středu uvítal dalšího hráče. Nový portál takzvaného nakupování, které se Češi už rok učí využívat, spustila společnost Centrum Holdings pod názvem Amplion.cz.

Stejně jako konkurenční servery bude slevový portál nabízet výhodné nabídky z oblasti gastronomie, wellness a péče o tělo, ale také kultury, sportu nebo zážitků. Cílem společnosti Centrum Holdings, která je mimo jiné i vydavatelem online deníku Aktuálně.cz, je dostat nový server do konce letošního roku mezi pět největších na trhu.

"Našim cílem je kvalitní zákaznický servis a zajímavé nabídky, tedy to co zákazníci od slevového serveru přirozeně očekávají. Samozřejmostí pro nás také je vrácení peněz, pokud zákazník od nákupu do dvou týdnů odstoupí," uvedl Lukáš Uhl z Centrum Holdings.

Kromě běžných zákazníků, kteří si po shromáždění předem stanoveného počtu zájemců mohou slevu koupit, se objeví nový portál i v nabídce služeb pro malé a střední podniky, které budou slevy prostřednictvím Amplion.cz nabízet.

Trh se slevovými servery takzvaného hromadného nakupování začal v Česku bujet v polovině loňského roku. Od té doby se Češi naučili podobné nabídky využívat a nyní už živí téměř dvě stovky portálů. Kromě samotných slevových serverů se objevily i takzvané agregátory slev, které většinou za poplatek od jednotlivých serverů shromaždují informace o tom, kde se jaká sleva nabízí.

 

Právě se děje

Další zprávy