Deset aut Donalda Trumpa: Lamborghini pro hochy z Wall Street střídal pohodlný Rolls-Royce

Deset aut Donalda Trumpa: Lamborghini pro hochy z Wall Street střídal pohodlný Rolls-Royce
Mercedes-Benz SLR McLaren – Supersport s výklopnými dveřmi se stal vrcholem automobilového inženýrství na přelomu tisíciletí. Auto společně vyvíjel Mercedes s britským odborníkem na závodní vozy McLarenem. Osmiválcové auto snů bylo schopné pokořit stovku za 3,5 sekundy.
Tesla Roadster – Dnes už na tento vůz málokdo vzpomene, ale ještě v době, kdy byl projekt na elektrická luxusní auta Elona Muska v plenkách, si Trump pořídil tento model. Auto založené na britském Lotusu Elise mělo dojezd až 390 kilometrů. Vyrábělo se mezi lety 2008 a 2012.
Rolls-Royce Silver Cloud – Trump je velkým fanouškem klasického britského luxusu. Jeho prvním byl Rolls-Royce z roku 1956.
Rolls-Royce Phantom – Značce samozřejmě zůstal věrný i poté, co padla do rukou BMW. V jeho flotile bychom tak našli i opulentní Phantom z moderní éry britské automobilky.
Foto: Výrobci
Jan Markovič Jan Markovič
25. 11. 2016 8:15
V devadesátých letech bylo Lamborghini Diablo v USA symbolem úspěchu na Wall Street. Mohutný Cadillac Escalade zase na tamních silnicích pro svou posádku vydobývá respekt. A to je přesně po chuti budoucího amerického prezidenta Donalda Trumpa. Stejně jako maximální možný komfort, který si užíval na palubě historického i moderního Rolls-Royce nebo limuzíny Maybach. Prohlédněte si deset aut, která byla, anebo ještě stále jsou v jeho garáži.
 

Právě se děje

Další zprávy