Pizza do šesti minut a bez obsluhy. Za novým českým fastfoodem stojí známý podnikatel

Klikněte pro vstup do galerie.
Pizzu si v bezobslužném kiosku můžou lidé sestavit sami, po zaplacení bude, podle slov zakladatele podniku, jídlo nejpozději do šesti minut připraveno. Odtud jméno 360pizza, podle počtu sekund, během kterých pizzař jídlo upeče.
Pizzu je možné také objednat on-line, dovážka poté nemá trvat déle než půl hodiny. Aby toto mohla restaurace splnit, dováží jen v blízkosti restaurace. Jídlo si tak až domů mohou objednat například obyvatelé pražské Hanspaulky, Střešovic nebo části Letné.
Během čekání může zákazník sledovat pizzaře, který mu jídlo připraví. V nabídce restaurace jsou ovšem k mání také dezerty, polévky a saláty nebo snídaně.
Pizza360 je další projekt Petra Cichoně, který stojí za značkou Bageterie Boulevard a společností Crocodille. Cichoň už v roce 1990 jako student vytvořil v Praze výrobnu obložených housek, ze které v roce 1994 vznikla jeho nynější značka Crocodille. Firma vyrábí a distribuuje do řady obchodů obložené sendviče, bagety a další produkty. Má pět distribučních center ve třech státech. V roce 2003 pak Cichoň otevřel první pobočku svého řetězce Bageterie Boulevard, který nabízí kromě obložených baget například polévky a dezerty. Řetězec má nyní více než čtyři desítky provozoven, a to kromě Česka také na Slovensku, v Německu a Spojených arabských emirátech.
Foto: 360 Pizza
on on
3. 4. 2019 12:02
Pizzu podle vlastního přání do šesti minut, popřípadě s doručením do půl hodiny slibuje nový český koncept pizzerie s názvem 360pizza. První kamenná restaurace se otevřela v pražských Dejvicích, za nápadem stojí zakladatel sítě Bageterie Boulevard a výrobce plněných baget Crocodille Petr Cichoň.
 

Právě se děje

Další zprávy