Myši, plísně nebo špína. Nový přehled podniků, které musely po kontrole zavřít

Ekonomika Ekonomika
15. 12. 2017 6:53
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila na podzim nedostatky ve více než dvacítce prodejen, restaurací či dalších podniků po celém Česku. Projděte si pravidelný přehled sestavený podle webu PotravinyNaPranyri.cz.
Foto: SZPI

Bistro Karpem, Dr. Sedláka 937, Klatovy

Provozovatel: ZD Gastro s.r.o.

Zjištěné skutečnosti:

  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Znečištěné kuchyňské náčiní
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Silně znečistěná chladicí zařízení (nejsou jiné skladovací prostory)
  • Poškození stropu
  • Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor
  • Velikost či uspořádání prostor pro výrobu potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi

Uzavřena pouze část provozovny - kuchyně.

Datum uzavření: 13. listopadu 2017
Datum uvolnění zákazu: 15. listopadu 2017

 

Právě se děje

Další zprávy