Myši, plísně nebo špína. Nový přehled podniků, které musely po kontrole zavřít

Ekonomika Ekonomika
15. 12. 2017 6:53
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila na podzim nedostatky ve více než dvacítce prodejen, restaurací či dalších podniků po celém Česku. Projděte si pravidelný přehled sestavený podle webu PotravinyNaPranyri.cz.
Foto: SZPI

Restaurace Vratislav, Sofijské náměstí 3401/5, Praha

Provozovatel: KARPE s.r.o.

Zjištěné skutečnosti:

  • Nezajištěn přístup teplé vody pro očistu rukou
  • Výskyt plísní na stropě
  • Výskyt plísní v chladicích zařízeních
  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Znečištěné kuchyňské náčiní
  • Výrazné znečištění všech prostor
  • Nečistoty na podlaze
  • Silně znečistěná chladicí zařízení (nejsou jiné skladovací prostory)
  • Poškození stěn
  • Koroze kovových konstrukcí (polic, regálů)
  • Nevhodně skladované potraviny

Dne 27. 10. 2017 byl uvolněn zákaz na prostor chladící místnosti s pivními tanky a KEG sudy, prostor baru a výčepu s místností pro zákazníky. Dne 30. 10. 2017 byl uvolněn zákaz na zbývající části provozovny.

Datum uzavření: 25. října 2017
Datum uvolnění zákazu: 30. října 2017

 

Právě se děje

Další zprávy