Myši, plísně nebo špína. Nový přehled podniků, které musely po kontrole zavřít

Ekonomika Ekonomika
15. 12. 2017 6:53
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila na podzim nedostatky ve více než dvacítce prodejen, restaurací či dalších podniků po celém Česku. Projděte si pravidelný přehled sestavený podle webu PotravinyNaPranyri.cz.
Foto: SZPI

Maloobchod, Očelice 34

Provozovatel: Ladislava Slusarčuková

Zjištěné skutečnosti:

  • Výskyt myšího trusu
  • Nezajištěný přístup k teplé vodě - nebyla možná hygienická očista nádobí nebo výčepního skla
  • Špatné hygienické podmínky na toaletách
  • Nezajištěn přístup teplé vody pro očistu rukou
  • Výskyt plísní na provozovně
  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Hromadění odpadů
  • Nečistoty na stěnách
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Poškození stěn
  • Prostory provozovny využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin
  • Velikost či uspořádání prostor pro prodej potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi  

Datum uzavření: 26. října 2017
Datum uvolnění zákazu: 27. října 2017

 

Právě se děje

Další zprávy