Ostrava se dočká dealera Harley-Davidson

Adam Fiala
19. 10. 2011 15:51
Harley-Davidson otevře už páté dealerství svých motorek u nás, tentokrát v Ostravě.

Na tento víkend je v Ostravě naplánováno otevření nové autorizované prodejny značky Harley-Davidson, která má z americké domoviny bohatou minulost výroby motorek. Legendární stroje spoléhají na kvalitu. V České republice otevře již páté dealerství (Praha, Brno, Plzeň, Karlovy Vary), ale akce plánovaná na pátek 21. a sobotu 23. října je lákavá i pro fanoušky motoristické značky z ostatních měst. Harley-Davidson hledejte na adrese U Stadiónu 7.

Motocykly na vlastní kůži

Už v pátek se otevřou brány prodejny v deset hodin a na zákazníky bude čekat široký výběr strojů, které mohou osedlat a na vlastní kůži ozkoušet při zkušebních jízdách. Ty potrvají až do šesté hodiny večerní. Jenom v pět hodin odpoledne je přeruší slavnostní zahájení, kterému bude v osm hodin následovat party. Na ní zahraje živá hudba v podání skupiny Kvarteto. Čekat můžete české hity, klasický rock i něco z oldies. Návštěvníci se dočkají bezplatného občerstvení.

Sleva s programem Ride Hard

Slavnostní ráz si podrží i sobota, která ale nabídne pouze zkušební jízdy, od desíti ráno do šesti večer. Kdo už je vlastníkem některého z burácivých kousků od Harley-Davidson, neměl by si nechat ujít věrnostní program Ride Hard. Kdo se svou mašinou navštíví do konce měsíce října servis Harley-Davidson a zaregistruje se, zúčastní se zmíněného programu, který zahrnuje až padesátiprocentní slevu při návštěvě servisu po celý rok. Výsledná sleva se odvíjí od počtu ujetých kilometrů, přičemž nejvyšší metou je devět tisíc kilometrů. Už tři tisíce vám ale zaručí desetiprocentní slevu.

 

Právě se děje

Další zprávy