Ani sněhová kalamita nemusí být překážkou. Projděte si nejlevnější SUV s pohonem 4x4

Jan Matoušek Jan Matoušek
22. 12. 2022 6:02
Česko v posledních dnech zasypal sníh a zejména s popraškem měla řada automobilů problém se na silnicích udržet. Některým pomohl pohon všech kol, který už ale dnes není samozřejmostí ani u auta kategorie SUV. Ta se přitom vyznačují většinou zvýšenou světlostí a designovými terénními prvky. Vybrali jsme desítku nejlevnějších SUV s pohonem všech kol, která se dají aktuálně v Česku koupit.
Foto: Suzuki

Suzuki S-Cross - 620 900 Kč

Konec září, čtyřkolka v útrobách Suzuki S-Cross stojí těsně pod 600 tisíc korun. O tři měsíce později to stejné auto startuje o 21 tisíc korun výše, to znamená na 620 900 korunách. Přitom technicky má pod kapotou pořád mildhybridní zážehovou čtrnáctistovku o výkonu 95 kW v kombinaci s manuální šestistupňovou převodovkou.

Ani výbava se nijak nezměnila. Stupeň Premium má nouzové brzdění, pomocníka pro jízdu v pruhu i čtení dopravních značek a dále také dvouzónovou automatickou klimatizaci, rádio se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou, couvací kameru, parkovací senzory vpředu i vzadu, adaptivní tempomat, mlhovky nebo litá kola se sedmnácti palci.

 

Právě se děje

Další zprávy