Víme, která auta teď koupíte levněji. Projděte si přehled cenových změn

Víme, která auta teď koupíte levněji. Projděte si přehled cenových změn
Jeden z nejlépe prodávaných kombíků v Česku, Hyundai i30 kombi vyráběný v Nošovicích, se nabízí v nové akční výbavě Go Czech! Ta je o pět tisíc levnější než starší výhodná verze Czech Edition, má několik prvků výbavy navíc (například litá kola, tempomat, parkovací senzory) a prodává se za necelých 340 tisíc se silným benzinovým motorem nebo za 400 tisíc na naftu.
Malý hatchback oblečený do "brnění" ve stylu poloterénních aut SUV, Hyundai i20 Active, zlevnil o deset tisíc a dostal výbavu za dvacet tisíc zdarma. Prodává se od 359 990 korun s benzinovou čtrnáctistovkou.
Oblíbený rodinný kombík Renault Mégane Grandtour brzy dostane nástupce. Současná verze zlevnila o deset tisíc a prodává se od necelých 340 tisíc korun s bohatou výbavou Life a benzinovým turbomotorem 1.2 TCe.
Dalším konstrukčně starším renaultem je sedan Fluence. Také on plošně zlevnil o deset tisíc a prodává se od 284 900 korun.
Foto: Radek Pecák
Ondřej Běhal
10. 4. 2016 7:46
Začátkem druhého čtvrtletí prodejci nových aut většinou přehodnocují jejich ceny. Potěšující je, že se letos zastavilo zdražování. Podle našeho exkluzivního průzkumu sedm značek zlevnilo, u tří se ceny hýbaly oběma směry a pět zdražilo. Podívejte se na snímky vozů, které nyní seženete výhodněji, než před pár týdny.

Podrobný souhrn všech cenových změn na českém trhu v posledních týdnech najdete zde.

 

Právě se děje

Další zprávy