Elon Musk slíbil nabíječku Tesly s restaurací a kinem. Zpráva se stala hitem Twitteru

Jan Markovič Jan Markovič
9. 1. 2018 10:05
Dobít svůj elektromobil a přitom se najíst a podívat se na klasický film. To je poslední nápad, se kterým přišel majitel kalifornské automobilky Tesla Elon Musk. Poprvé o tom informoval na Twitteru, což spustilo lavinu komentářů.
Tohle není oficiální snímek Tesly. Jak by mohla restaurace vypadat si představil klub majitelů amerických elektromobilů z Itálie.
Tohle není oficiální snímek Tesly. Jak by mohla restaurace vypadat si představil klub majitelů amerických elektromobilů z Itálie. | Foto: Tesla Owners Italia

Pro miliardáře a majitele automobilky Tesla se stal Twitter hlavním komunikačním kanálem, kde rád zveřejňuje novinky. Zejména ty kontroverzní a zábavné. Před nedávnem na něm například oznámil, že vystřelí do vesmíru svůj červený sporťák Tesla Roadster, protože testovat raketu s obyčejným závažím je přece nuda.

Nyní publikoval další nápad. Na svém účtu slíbil, že na jedné z nově otevřených nabíjecích stanic Supercharger pro elektromobily Tesla nechá postavit restauraci v retro americkém stylu. Nemají zřejmě chybět servírky na kolečkových bruslích a také drive-in kino, kde se budou promítat oblíbené scény z klasických filmů.

Fanoušci začali na tweet okamžitě reagovat. "A bude možné si jídlo objednat přímo z dotykového displeje v autě, že ano?" napsal Omer Diri. "To je dobrý nápad. Menu může automaticky vyskočit jakmile zaparkujete," odvětil mu Musk.

Musk zůstal jen u několika zpráv s tím, že restauraci otevře někde v oblasti Los Angeles. Konkrétnější nebyl ani mluvčí Tesly. "V tuto chvíli nemáme více informací, než které sdělil Elon na svém Twitteru," řekl nejmenovaný zástupce automobilky americkému serveru stanice CNBC.

Není tedy ani jasné, kdy se restaurace otevře. To ale některým zapáleným fanouškům nezabránilo v tom, aby už připravili první skicu. Z obrázku je patrné, že kombinace moderních elektromobilů s retro prostředím je minimálně odvážnou myšlenkou.

 

Právě se děje

Další zprávy