Elektrický kompakt za cenu malého vozu. Citroën C4 míří do Česka i s elektromotorem

Jan Matoušek Jan Matoušek
2. 2. 2021 6:02
Citroën hlásí návrat mezi kompaktní hatchbacky. Zatímco C4 Cactus mnozí nevnímali jako přímou konkurenci Volkswagenu Golf nebo Škody Scala, o zamíření nové C4 není pochyb. A to přesto, že i ona si půjčuje řadu prvků ze světa SUV, a navíc má svažující se střechu ve stylu kupé. Novinka, včetně elektrické verze, teď přichází do Česka. A to za cenu startující pod 370 tisíci korunami.
Foto: Citroën

Citroën C4 Live & Live Pack - od 369 900 Kč

Ceník nového Citroënu C4 startuje ve výbavě Live na 369 900 korunách, respektive Live Pack na 384 900 korunách. Jedná se o cenu po akční slevě, kterou momentálně dovozce nabízí. U dvou základních výbav činí zvýhodnění 29 100 korun. Zároveň se obě výbavy nabízejí výhradně ve spojení se 74kW tříválcem, což znamená dostupnost až od začátku května.

Verze Live každopádně obsahuje varování před opuštěním jízdního pruhu, nouzové brzdění i rozpoznávání dopravních značek omezujících rychlost. Mezi komfortními prvky nechybí manuální klimatizace, rádio s pětipalcovou černobílou dotykovou obrazovkou a čtyřmi reproduktory, Bluetooth, multifunkční volant, tempomat, elektrické ovládání všech oken a zrcátek s vyhříváním nebo přístrojová deska tvořená pětipalcovým LCD displejem. Kola mají 16 palců a okrasné kryty, diody nabízí jen denní svícení.

Verze Live Pack přihazuje především multimediální systém s desetipalcovou barevnou dotykovou obrazovkou, zrcadlením chytrého telefonu a digitálním rádiem.

Akční ceník - Citroën C4 Live & Live Pack

Live Live Pack
1.2 PureTech / 74 kW 369 900 Kč 384 900 Kč
 

Právě se děje

Další zprávy