Ekonomika,
SZPI
23. 1. 2017 6:38
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla za poslední tři měsíce nedostatky v téměř padesáti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny. Do přehledu se dostanete kliknutím na úvodní fotku.
Thi Oanh Tong, Lipník, okr. Mladá Boleslav
Zjištěné skutečnosti:
- Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců.
- Výskyt plísní v chladicích zařízeních.
- Výrazně zanedbaný úklid.
- Hromadění odpadů.
- Nečistoty na podlaze.
- Nečistoty na regálech či zařízeních.
- Prostory provozovny využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin.
- Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor.
- Stav uzavření: Uzavřeno.
Datum uzavření: 19. 1. 2017