Špína, myši nebo jiný problém. Přehled podniků, které musely po kontrole zavřít

Ekonomika Ekonomika
23. 8. 2017 6:17
Státní zemědělská a potravinářská inspekce objevila v červenci a srpnu nedostatky ve více než dvacítce prodejen, restaurací či dalších podniků po celém Česku. Projděte si přehled sestavený podle webu PotravinyNaPranyri.cz.
Foto: SZPI

Dalmácia Gril, Guth-Jarkovského 698, Úvaly

Provozovatel: Ozrenko Duspara

Zjištěné skutečnosti:

  • Výskyt hmyzích škůdců
  • Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců
  • Špatné hygienické podmínky na toaletách
  • Nezajištěn přístup teplé vody pro očistu rukou
  • Výskyt plísní na stěnách
  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Výrazné znečištění všech prostor
  • Nečistoty na stěnách
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Silně znečistěná chladicí zařízení (nejsou jiné skladovací prostory)
  • Poškození stěn
  • Prostory provozovny využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin


Datum uzavření: 18. července 2017
Datum otevření: 19. července (uvolněn zákaz na prostor pro konzumaci nápojů a pokrmů včetně výčepu a toalety pro zaměstnance), 25. července (uvolněn zákaz na přípravnu včetně prostoru pro mytí černého a bílého nádobí).

 

Právě se děje

Další zprávy