Restauratér nemohl najít lidi, zavedl nový model: Sněz, co můžeš, máš na to 60 minut

Iva Špačková Iva Špačková
Aktualizováno 31. 12. 2018 18:30
Petr Neumann je vyučený kuchař. Po škole získával tři roky praxi a před jedenácti lety začal sám podnikat. V Liberci provozoval několik let klasickou restauraci, letos však byl donucen její fungování změnit. Zavedl neomezenou konzumaci po dobu jedné hodiny. Podívejte se, jak mu jeho podnikatelský experiment dopadl.

Pohled zákazníka

Foto: Iva Špačková

Jedním z hostů, kterým nový model vyhovuje, je Tomáš Ráček (na fotce). Jídlo v Antiku mu chutnalo i dříve, ale možnost naložit si, kolik zrovna potřebuje, a možnost jídla kombinovat se mu líbí více.

"Je to i lepší kvůli práci. Na oběd máme jen půlhodinovou pauzu, takže když si mohu jídlo hned nabrat a nečekat na obsluhu, lépe to stíhám než dřív," vysvětluje.

A jí pan Ráček více, než stačí na zasycení? "Bohužel," směje se. "A nechápu, jak to takto jde vést, podle mě to musí být prodělečné," diví se.

 

Právě se děje

Další zprávy