Restauratér nemohl najít lidi, zavedl nový model: Sněz, co můžeš, máš na to 60 minut

Iva Špačková Iva Špačková
Aktualizováno 31. 12. 2018 18:30
Petr Neumann je vyučený kuchař. Po škole získával tři roky praxi a před jedenácti lety začal sám podnikat. V Liberci provozoval několik let klasickou restauraci, letos však byl donucen její fungování změnit. Zavedl neomezenou konzumaci po dobu jedné hodiny. Podívejte se, jak mu jeho podnikatelský experiment dopadl.
Foto: Iva Špačková

Pohled zákazníka

Jedním z hostů, kterým nový model vyhovuje, je Tomáš Ráček (na fotce). Jídlo v Antiku mu chutnalo i dříve, ale možnost naložit si, kolik zrovna potřebuje, a možnost jídla kombinovat se mu líbí více.

"Je to i lepší kvůli práci. Na oběd máme jen půlhodinovou pauzu, takže když si mohu jídlo hned nabrat a nečekat na obsluhu, lépe to stíhám než dřív," vysvětluje.

A jí pan Ráček více, než stačí na zasycení? "Bohužel," směje se. "A nechápu, jak to takto jde vést, podle mě to musí být prodělečné," diví se.

 

Právě se děje

Další zprávy