Designové domácí potřeby jsou užitečné i originální

td
21. 12. 2011 4:27
Pod vánoční stromeček nepatří jen věci, které potřebujete, potěště blízké jedinečným designem
Foto: Aktuálně.cz, Designblok

Jen málokdo shání vánoční dárky už během roku. I když se jistý předstih vyplatí a může ušetřit nemalé výdaje, většinou se zoufalé dárkové šílenství projeví teprve pár dní či týdnů před Vánoci. S nedostatkem času ale přichází i vyprodané regály a vyčerpaná fantazie. Mnohdy tak naši nejbližší pod stromečkem najdou věci, které potřebují, ale nadšení u nich očekávat nelze. I pár dní před Štědrým dnem je ale možné nakoupit neobyčejné a kreativní dárky. Osvědčeným tipem jsou designové bytové doplňky.

Výhodou originálně zpracovaných domácích potřeb je jejich užitnost. Kromě toho, že nabízí užitečné použití, se v nich skrývá ještě nadhodnota - neotřelost a zajímavý vzhled. Stačí chvíli pátrat v prodejnách s domácími potřebami, nebo v početných internetových obchodech. Cena designových bytových doplňků bývá vyšší, často ale nabízí také kvalitnější zpracování a materiál. Hravý design se projeví v nástěnných hodinách složených z pastelek, kuchyňských chňapkách ve tvaru zvířat nebo pečící formě, která z dortu vykouzlí obří čokoládu. Díky rozmanitosti domácích potřeb lze spojit příjemné s užitečným a vybrat ideální dárek pro každého člena rodiny.

Doba, kdy bylo možné sehnat designově poutavý výrobek jen na internetu, je dávno pryč. Trh se adaptoval na obrovskou vlnu zájmu o tento typ doplňků a přizpůsobil svou nabídku. I v běžných obchodech se tak na policích objevují bytové dekorace s fantazií. Už i Češi se naučili, že dárek může být užitečný a zároveň dobře vypadat.

 

Právě se děje

Další zprávy