Volkswagen podporuje Linku bezpečí

Tomáš Rybecký
20. 9. 2012 7:15
Tři vozy Volkswagen jezdí s označením Sdružení Linka bezpečí
Foto: Aktuálně.cz

Volkswagen i v letošním roce poskytl pro potřeby Sdružení Linka bezpečí tři nové vozy. Volkswagen je již druhým rokem partnerem organizace. Modely Touran a up! ponesou výtvarné ilustrace Alžběty Skálové a Dorky Dutkové a na zádi slogan - „Děcka, tady jsme v bezpečí. Ale co jinde?".

„Pro značku Volkswagen je bezpečí prioritou, proto jsem rád, že naše vozy mohou pomoci právě konzultantům Sdružení Linky bezpečí při realizaci jejich projektů. Jsem nadšen z naší dosavadní spolupráce a pevně věřím, že naše partnerství a projekty zajistí vetší bezpečnost nejen dětí," říká Petr Janeba, vedoucí Volkswagen osobní vozy pro ČR.

Linka bezpečí je největší a nejstarší dětskou krizovou linkou v České republice, dostupnou na mezinárodním čísle 116 111. Denně přijme zhruba 700 telefonátů. Její odborníci poskytují pomoc a poradenství dětem a mladistvým, kteří se ocitnou v tíživé životní situaci.

Kromě telefonického kontaktu lze využít i online služby. Jako jediná u nás je Linka bezpečí k dispozici nepřetržitě a zdarma z mobilních telefonů i pevných linek.

 

Právě se děje

Další zprávy