Seat obráží zimní střediska s vozy s pohonem 4x4

Zbyněk Klíč
31. 1. 2012 16:15
Na roadshow v horských střediscích se představí modely Seat Alhambra 4, Altea Freetrack 4 a Altea XL 4 s pohonem všech kol
Foto: Seat

Seat odstartoval předminulý víkend road show po českých horských střediscích, na které hodlá představovat vozy s pohonem všech kol.

Na roadshow se představí modely Seat Alhambra 4, Altea Freetrack 4 a Altea XL 4 s pohonem všech kol. Okružní Seat 4 Roadshow odstartovala v sobotu 21. ledna v Janských Lázních, pokračovala o dalším víkendu v Železné Rudě a Zadově na Šumavě a v dalších týdnech bude probíhat v Krkonoších, Jizerských horách, Beskydech, Jeseníkách a Krušných horách. Rozloučení s letošní zimou se uskuteční v neděli 26. února v Horních Mísečkách. Během setkání bude kromě soutěžních atrakcí možné vozy také vyzkoušet a podívat se na projekci o španělské automobilce.

Nejbližší předváděcí akce je na programu ve Špindlerově Mlýně v areálu Sv. Petr (3. února), na Ještědu (4. února) a v Bedřichově (5. února). Další víkend se mohou těšit automobiloví fanoušci ve Velkých Karlovicích (10. února), na Vaňkově kopci (11. února) a v Koutech nad Desnou (12. února), následně znovu v Bedřichově (17. února), na Severáku (18. února) a na Klínovci (19. února). Závěrečný víkend pak obstarají akce v Harrachově (25. února) a Horních Mísečkách (26. února).

 

Právě se děje

Další zprávy