Seat Ibiza je ještě atraktivnější

Tomáš Rybecký
15. 11. 2012 9:28
Seat upravil novou Ibizu s důrazem na kvalitu interiéru a atraktivitu
Foto: Seat

Od listopadu je v nabídce Seatu model Ibiza s modernizovaným interiérem. Nová Ibiza, která si svou premiéru odbyla letos na jaře, se může pochlubit lepšími ovládacími prvky i sportovnějším charakterem. Změny platí pro všechny karosářské varianty, třídveřovou Ibizu SC, pětidveřovou Ibizu i rodinné kombi Ibiza ST.

Zásadní změnou prošla střední konzole s novým čelním panelem integrovaného rádia. Díky novému uspořádání tlačítek a ovládacích prvků je ovládání audiosystému více intuitivní. Stejnému účelu slouží přehlednější menu s nabídkou množství funkcí a nastavení audiosystému. Ve spodní části středové konzole je umístěn nový ovládací panel klimatizace Climatronic.

Sportovní styl Ibizy podtrhuje přístrojová deska s kruhovými výdechy ventilace, tříramenným volantem a krátkou řadicí pákou. Útulnou atmosféru navozuje řemeslné zpracování všech detailů v interiéru a kvalita použitých materiálů.

Nový pětidveřový model Ibiza 1.2 TSI s výkonem 105 k lze v rámci podzimní akce pořídit za 234 900 korun včetně sady kol se zimními pneumatikami. Inovativní motor 1.2 TSI má skromnou spotřebu paliva 5,1 l/100 km. Bohatá sériová výbava zahrnuje klimatizaci, airbag řidiče a spolujezdce, boční airbagy, ABS, rádio s přehrávačem CD/MP3 a celou řadu dalších prvků.

 

Právě se děje

Další zprávy