Robustní VW Cross Caddy přijde na trh na jaře 2013

Tomáš Rybecký
2. 10. 2012 7:21
Volkswagen Cross Caddy nabídne specifický design i výbavu
Foto: Aktuálně.cz

Díky výrazným 17" kolům a novému zelenému laku se nová verze Volkswagenu Caddy výrazně odlišuje od všech ostatních modelů řady Cross, mezi které patří Golf nebo Touran. Černé lemy kolem podběhů kol, černé boční prahy a černé spodní hrany nárazníků vytvářejí robustní vzhled. Stříbrné ochranné panely spodní části vozu vpředu a vzadu a boční ochranné lišty na prazích ukazují terénní charakter.

Kromě specifického designu symbolizují značku Cross také speciální výbavy. Cross Caddy se kromě vnějších stylistických prvků prezentuje také atraktivní výbavou, zahrnující střešní nosiče, přední čalouněná sedadla, kůží obšitý volant a barevně odlišené výplně dveří. Cross Caddy, vycházející z výbavové linie Trendline, bude k dispozici s pětimístným nebo sedmimístným interiérem ve verzi s krátkým rozvorem. Alternativou zeleného odstínu bude osm dalších barev karoserie.

Paletou motorů TSI, TDI vč. verzí na zemní plyn a LPG s rozpětím výkonů od 86 k do 170 k i variant s převodovkou DSG a pohonem všech kol 4Motion chce Cross Caddy oslovit především outdoorově orientované zákazníky s praktickými požadavky.

 

Právě se děje

Další zprávy