Opel zveřejnil ceny Astry GTC na českém trhu

Zbyněk Klíč
9. 12. 2011 11:46
U Opelu Astra GTC si zákazník může vybrat pěti zážehových a čtyř vznětových motorů
Opel Astra GTC pro rok 2012
Opel Astra GTC pro rok 2012 | Foto: Opel

České zastoupení německé automobilky Opel zveřejnilo kompletní ceník třídveřové Astry GTC pro české zákazníky.

V nabídce je pět zážehových a čtyři vznětové motory, na výběr bude ze dvou stupňů výbavy. První cena Astry GTC je v České republice stanovena na 376 900 korun. Vůz je v tomto případě poháněn benzinovým motorem 1,4 16V o výkonu 74 kW, který je kombinován s pětistupňovou manuální převodovkou. Ostatní jednotky spolupracují s manuálem se šesti převodovými stupni, automat se stejným počtem stupňů lze přiobjednat k motorům 1,4 Turbo (103 kW), 2,0 CDTI (96 kW) a 2,0 CDTI (121 kW).

Automobil je v základní výbavě Enjoy vybaven manuální klimatizací, elektrickým stahováním předních oken, elektricky ovládanými a vyhřívanými zpětnými zrcátky, centrálním zamykáním s dálkovým ovládáním, šesti airbagy, rádiem se sedmi reproduktory, aktivními opěrkami předních sedadel a tempomatem.

Vyšší stupeň Sport se zážehovým agregátem 1,4 Turbo (103 kW) a šestistupňovým manuálem stojí 471 800 korun. Výbava v tomto případě zahrnuje dvouzónovou automatickou klimatizaci, palubní počítač, sportovní kožený volant, přední mlhovky, 18palcová kola z lehkých slitin, dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickou clonou a automatické přepínání světel s detekcí tunelu.

Za příplatek lze dokoupit například vyhřívaná přední sedadla, přední a zadní parkovací senzory, zářivou barvu či panoramatické střešní sklo.

 

Právě se děje

Další zprávy