Na čerpacích stanicích získáte i lístky do kina

Radek Pecák Radek Pecák
13. 6. 2010 0:00
auto

Možnost vyměnit si body získané za čerpání pohonných hmot za lístky na běžná a 3D představení filmu Toy Story 3 Příběh hraček, nabízí od poloviny června do konce srpna svým zákazníkům síť čerpacích stanic Shell.

Kromě toho si lidé budou moci po natankování koupit jednu z pěti hraček inspirovaných hrdiny nového filmu Toy Story 3. Jde o Natahovacího Buzze v kosmické lodi, Woodyho a jeho splašený vlak, kovbojku Jessie a kosmickou loď s mimozemšťany spolu s medvědem Mazlíkem si jistě zamilují nejen děti, ale i dospělí.

Vstupenka na film Toy Story 3 - Příběh hraček (2D i 3D) vyjde na "pumpě" na 900 SMART bodů. Tato nabídka platí do 17. července, platnost vstupenky je pak ve vybraných kinech po celé České republice do 29. srpna 2010.

„Kampaně, při kterých naši zákazníci sbírali za tankování předměty z limitovaných edic, byly v minulosti vždy velmi oblíbené, ať už šlo o autíčka Ferrari s různými funkcemi, výbavu na dovolenou nebo naposledy sklenice oslavující historická vítězství Ferrari v šampionátu formule 1," řekl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice.

 

Právě se děje

Další zprávy