Galerie automobilového luxusu: Těchto jedenáct Rollsů je (takřka) jako žádný jiný

Podívejte se na galerii těch nejzajímavějších úprav vozů Rolls-Royce na míru.
Rolls-Royce milionu stehů. Švédský zákazník značky musí být doslova posedlý růžemi a jeho vášeň odráží speciálně upravená limuzína Phantom.
Výšivky, které mají samy o sobě obsahovat milion jednotlivých stehů, znázorňují růže vyšlechtěné speciálně pro Rolls-Royce britskou firmou Harkness Roses. Tyto růže rostou na celém světě jen v ústředí automobilky v anglickém Goodwoodu.
Zvenku je auto vyvedeno v laku nazvaném paví modř a ručně malovaná linka na jeho boku má připomínat propletené stonky růží.
Své milované růže najde majitel vozu i na stropě, kde jsou doplněny hvězdným stropem. Jedná se o ručně upravený světlovod, který ve stropnici vozu tvoří unikátní systém světelných bodů.
Foto: Rolls-Royce
Martin Přibyl Martin Přibyl
1. 2. 2020 6:43
Britský Rolls-Royce vloni prodal 5152 aut, o čtvrtinu více než předloni, a téměř každý vyrobený kus prošel oddělením Bespoke. To se zabývá úpravou aut na míru, protože movití zákazníci se logicky chtějí odlišit i pojetím vozu. Automobilka dala dohromady přehled nejlepších loňských příkladů práce lidí z Bespoke. Podívejte se na ně do galerie a na cenu se neptejte. O ní se raději nemluví.

 

Právě se děje

Další zprávy