Myši, špína nebo jiný problém. Nový seznam podniků, které musely zavřít po kontrole

Ekonomika Ekonomika
29. 4. 2017 12:33
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla v dubnu a březnu nedostatky ve více než třiceti prodejnách, restauracích či dalších podnicích po celém Česku. Projděte si přehled sestavený podle webu PotravinyNaPranyri.cz. (Klikněte na úvodní fotku.)
Foto: SZPI

Rychlé občerstvení - Praha 5 (K Radotínu 492)

Provozovatel: Miloslav Morgenštein

Zjištěné skutečnosti:

  • Výskyt plísní v chladicích zařízeních
  • Výrazně zanedbaný úklid
  • Znečištěné kuchyňské náčiní
  • Hromadění odpadů
  • Nezajištění odvozu potravinářského odpadu
  • Výrazné znečištění všech prostor
  • Nečistoty na stěnách
  • Nečistoty na podlaze
  • Nečistoty na regálech či zařízeních
  • Silně znečistěná chladicí zařízení (nejsou jiné skladovací prostory)
  • Poškození stěn
  • Poškození stropu
  • Prostory provozovny využívány i pro skladování předmětů, které mohou ovlivnit kvalitu nebo bezpečnost potravin
  • Koroze kovových konstrukcí (polic, regálů)
  • Riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor
  • Velikost či uspořádání prostor pro výrobu potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
  • Velikost či uspořádání prostor pro prodej potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi
  • Velikost či uspořádání prostor pro skladování potravin neumožňuje správnou hygienickou praxi

Datum uzavření: 6. 4.
Datum otevření: 18. 4.

 

Právě se děje

Další zprávy