Ekonomika,
SZPI
23. 1. 2017 6:38
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla za poslední tři měsíce nedostatky v téměř padesáti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny. Do přehledu se dostanete kliknutím na úvodní fotku.
Jana Klimešová, Dlouhá 296, Králíky
Zjištěné skutečnosti:
- Nezajištěný přístup k teplé vodě - nebyla možná hygienická očista nádobí nebo výčepního skla.
- Výskyt plísní na stěnách.
- Nečistoty na stěnách.
Datum uzavření: 14. 10. 2016
Datum uvolnění zákazu: 23. 11. 2016