Myši, špína, nebo jiný problém. Nový seznam podniků, které trestala potravinářská inspekce

Ekonomika Ekonomika, SZPI
23. 1. 2017 6:38
Státní zemědělská a potravinářská inspekce našla za poslední tři měsíce nedostatky v téměř padesáti prodejnách, restauracích, barech či výrobnách potravin po celém Česku. Podívejte se na jejich přehled sestavený podle informací z portálu PotravinyNaPranyri.cz. V naprosté většině případů už byly tyto podniky po krátkém zákazu znovu otevřeny. Do přehledu se dostanete kliknutím na úvodní fotku.
Foto: SZPI

Sladký bar, Nerudova, Bruntál

Provozovatel: Pavlína Byrtusová

Zjištěné skutečnosti:

  • Výskyt myšího trusu.
  • Provozovna nezabezpečená před pronikáním škůdců.
  • Výrazně zanedbaný úklid.
  • Hromadění odpadů.
  • Nečistoty na podlaze.
  • Poškození stěn.


Datum uzavření:    9. 12. 2016
Datum uvolnění zákazu:    6. 1. 2017

 

Právě se děje

Další zprávy