Nebezpečné RPG Pán prstenů: Bílá rada

Martin Havlíček
16. 11. 2006 0:00
Představení deseti nepřátelských stvoření, která potkáte v herním světě chystaného RPG Pán prstenů: Bílá rada. Nechybí ani obrázky!
Foto: EA Games

O chystané hře Pán prstenů: Bílá rada (The Lord of the Rings: The White Council) se na serveru ShowBizz dočítáte již podruhé a můžeme slíbit, že to není naposledy. Z chytaných her s licencí Tolkienova díla působí Bílá rada jako ta nejzajímavější a to i přesto (a možná právě proto), že se o projektu neví mnoho konkrétního. Po krátkém představení hry nyní přinášíme ukázku deseti druhů rozličných tvorů, jež obývají Středozem.

Uruk Hai War Chief - Urukové jsou ze všech skřetů nejsilnější a vynikají také v kázni, neboť jako snad jako jediní z tohoto druhu dokáží plnit rozkazy. V Mordou se usídlili už dávno předtím, než je Saruman využil v boji proti Rohanu.

Kheled - Tento záhadný trpaslík se naposledy ukázal v Modrých horách, kde nabral brigádníky na práci ve znovuobjevených Ztracených dolech. Mezi trpaslíky se povídá, že to byla jen záminka a rekruti vůbec v žádných dolech nepracují...

Fell Cats - Děsivě vyhlížející kočkovité šelmy se poprvé objevily na severu Středozemě, nyní se však stále více stahují do středního pásma. Jsou to bestie, takže by se jim měl každý raději vyhnout.

Dwarf Bandit - Proč vydělávat peníze těžkou prací v dolech, když je můžu lehce ukrást, řekl si trpaslík a stal se banditou.

Bear - Ne všechno nebezpečí je dílem temných sil. I medvědi dokáží být agresivní, když někdo naruší jejich teritorium.

Ent - Enti patří k nejstarším (a nejzvláštnějším) stvořením Středozemě. Jsou to jakési antropomorfní stromy, jejichž posláním je ochrana lesa. Je jich velmi málo, postrádají totiž "entky".

Forest Troll - Lesní troll působí na první pohled až roztomile přiblble. Když ale spatří potencionální jídlo, respektive oběť, promění se v krvelačnou bestii. Jeho předností je obrovská síla.

Werwolf - Původně obyčejní zuřiví vlci byli po zásahu mága, jenž do jejich těla přenesl ďábelskou duši, proměněni v krvelačné vlkodlaky. Narozdíl od svého evolučního předchůdce jsou vlkodlaci velmi inteligentní a silní.

Giant - Obra ve Středozemi jen tak nepotkáte a když se vám to náhodou poštěstí, můžete si být jisti, že vás nenechá bez povšimnutí. Tito urostlí chlapíci uznávají pouze jednu jedinou hodnotu a to sílu. Pakliže porazíte obra v souboji, stane se vaším sluhou.

Human Bandits - Opravdová spodina společnosti Středozemě.

 

Právě se děje

Další zprávy